Bun Venit pe blog! Acest blog este dedicat wikipediei!
Suntem un grup de persoane care încercăm să găsim persoane interesate să contribuie la wikipedia şi vrem să îi ajutăm pe cei interesaţi să înţeleagă cum să facă acest lucru...
Atenţie: ACESTA NU ESTE UN BLOG OFICIAL AL WIKIPEDIEI!

Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 1 iunie 2013

Wikipedia:Politici fondatoare

  1. BluePillar.svg
    Wikipedia este o enciclopedie
    . Acest sit este dedicat ideii de a crea o enciclopedie; paginile de discuție sunt puse la dispoziția utilizatorilor în scopul de a discuta articolele Wikipedia și îmbunătățirea acestora. Vezi și ce nu este Wikipedia.
  2. GreenPillar.svg
    Wikipedia este scrisă respectând punctul de vedere neutru. Evitați subiectivismul, cu alte cuvinte, articolele trebuie să reprezinte în măsura posibilului toate punctele de vedere, fără discriminare.
  3. YellowPillar.svg
    Wikipedia are un conținut liber. Wikipedia este o enciclopedie liberă, textele fiind acoperite de licența Creative Commons cu atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă trimiteți texte protejate de drepturi de autor fără permisiune puneți în pericol obiectivul nostru de a crea o enciclopedie cu adevărat liberă ale căror texte pot fi redistribuite de oricine.
  4. OrangePillar.svg
    Redactorii trebuie să se comporte civilizat. Chiar și în situații de conflict, fiți respectuoși și politicoși cu colegii wikipediști. Căutați în mod onest consensul. Nu vă angajați în războaie de editare și nu recurgeți la atacuri personale. Presupuneți în mod implicit că partenerii de discuție sunt de bună credință.
  5. RedPillar.svg
    Wikipedia nu are reguli stricte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu